Schuifpuien

Een schuifpui geeft een ontzettend ruimtelijk gevoel. En hoe fijn is het wanneer je binnen en buiten fijn kunt combineren. Een goede keuze is hierin belangrijk. Wij staan klaar om je te helpen met je keuze.

Een schuifpui geeft een ontzettend ruimtelijk gevoel

Het zonnetje in huis? Met een schuifpui haal je in een handomdraai de zon naar binnen. Je creëert licht in je woonkamer dankzij het grote raamoppervlak van de schuifpui. Bovendien heb je geen last van openstaande deuren, waardoor je veel meer ruimte hebt. Binnen en buiten worden één geheel, waardoor je een echt buitengevoel creëert.

Schuifpui passend maken
Bij schuifpuien moet je met meer factoren rekening houden dan bij kozijnen of deuren. De schuifpui moet passen bij je kozijnen en deuren. Daarnaast moet de schuifpui perfect aansluiten aan de gevel. Wanneer je een klein raam bijvoorbeeld vervangt door een schuifpui betekent dit dat je eerst een stuk van de achtergevel moet demonteren. Ook die werkzaamheden kunnen wij voor je verzorgen.

Welke schuifpui kies je?
Schuifpuien zijn verkrijgbaar in elke afmeting, kleur en materiaal; kunststof, aluminium en hout. Behalve bij het maken van die keuzes ondersteunen we je ook graag bij je keuze in hang-en sluitwerk, politiekeurmerk, afwerking van de schuifpui en type beglazing.

Advies op maat

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je graag een persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar om je van a tot z te begeleiden op het moment dat jou het beste uit komt.

Offerte aanvragen

Alhoewel het lastig is om zonder op locatie langs te zijn geweest het project goed in te schatten, is het soms wel fijn vooraf een indicatie te hebben. We helpen je graag bij het opstellen van een eerste indicatie.