Hoe wij als Palm Kozijnen werken?

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Dat betekent dat we graag naar jouw wensen luisteren. Dat kan telefonisch als dat je voorkeur heeft, maar een bezoek op locatie of in onze showroom behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je wensen ontvang je een persoonlijk advies of bijvoorbeeld een offerte op maat.

Offerte op maat
Spreken onze producten en werkwijze je aan, dan maken we graag een offerte op maat voor jou. Vervolgens bespreken we de offerte persoonlijk met je. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, ontvang je van ons een gedetailleerde orderbevestiging inclusief planning. Wij werken met vaste en betrouwbare leveranciers, die garantie op de producten bieden.

Respect voor jouw woning
Voorop staat bij ons respect voor jouw woning en wensen. Dat betekent dat we netjes werken en opruimen vanzelfsprekend vinden. Het traject van inmeten, demonteren, plaatsen, afwerken en opruimen ronden wij zoveel mogelijk direct en met minimale ongemakken voor jou af.

Waarom Palm kozijnen?

Palm kozijnen is de betrouwbare specialist voor kozijnen in Zuid-Holland. Kies je voor Palm kozijnen, dan ben je gegarandeerd van kwaliteit in product en montage, persoonlijk advies en meer dan 15 jaar ervaring. Of het nu gaat om kozijnen, deuren, schuifpuien of dakkapellen. Ons doel is dat jij weer zorgeloos kunt genieten van je woning.

1.

Persoonlijk

Persoonlijk. Dat vinden wij belangrijk. Van persoonlijk advies over het kozijn dat het beste aansluit bij je wensen én technisch ook mogelijk is tot begeleiding tijdens de montage. Wij werken met respect voor jouw woning. Dat betekent dat we netjes werken en opruimen vanzelfsprekend vinden.

2.

A-kwaliteit

Kwaliteit staat voorop! Je kiest voor kozijnen van de topproducenten in de kozijnenindustrie, zoals bijvoorbeeld: Schüco, Aliplast, Aluprof en Reynaerds. Alle kozijnen worden geleverd met garantie en de benodigde keurmerken. Voor het plaatsen van kozijnen werkt Palm kozijnen uitsluitend met vakmensen en kwalitatief duurzame materialen en gereedschap.

3.

Loyaal

Trouw en betrouwbaar, dat horen we vaak terug van onze klanten. We ronden elk project volledig af, inclusief opruimen en we komen onze afspraken na. Voor service en garantie kun je altijd bij ons terecht en voor noodgevallen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

4.

20+ jaar ervaring

Reinoud Palm, oprichter van Palm kozijnen, is in 2001 gestart bij een kozijnenspecialist. In 2003 is hij zijn eigen kozijnenbedrijf gestart, dat intussen is uitgegroeid tot Palm kozijnen. Met de ruime ervaring die hij heeft opgebouwd, kan hij iedereen die op zoek is naar kozijnen voorzien van het juiste advies én plaatsing met oog voor detail.