Kozijnen

De juiste kozijnen vinden is niet altijd eenvoudig. Kunststof, aluminium of hout. Allemaal hebben ze hun voor- en nadelen. Wij staan klaar om je te helpen met je keuze.

De juiste kozijnen vinden is niet altijd eenvoudig

De kozijnen van je nieuwe of bestaande woning zijn nodig aan vervanging toe. Of je hebt bij je buren prachtige verfijnde kozijnen gezien, die ook perfect zouden staan in jouw woning. Hoe dan ook, je hebt besloten dat het tijd is voor nieuwe kozijnen.

Kunststof, aluminium en houten kozijnen
Kozijnen zijn verkrijgbaar in elke afmeting, kleur en materiaal – kunststof, aluminium of houten kozijnen. De keuze van het materiaal van de kozijnen is bepalend voor de uitstraling. Authentieke houten kozijnen geven een hele andere uitstraling dan strakke, ranke aluminium kozijnen. Behalve bij het maken van de materiaalkeuze ondersteunen we je ook graag bij het hang-en sluitwerk, politiekeurmerk, afwerking van de kozijnen en type beglazing.

Welk kozijn kies je?
Kies je voor kunststof, aluminium of houten kozijnen? We zetten graag de voordelen voor je op een rij en staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Wij adviseren je graag welke kozijnen passen bij het karakter van je woning én bij je wensen.

Advies op maat

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je graag een persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar om je van a tot z te begeleiden op het moment dat jou het beste uit komt.

Offerte aanvragen

Alhoewel het lastig is om zonder op locatie langs te zijn geweest het project goed in te schatten, is het soms wel fijn vooraf een indicatie te hebben. We helpen je graag bij het opstellen van een eerste indicatie.