Dakkapellen

De juiste dakkapel kan een zolder compleet veranderen. Er zijn alleen veel mogelijkheden wat het niet eenvoudig maakt. Wij staan klaar om je te helpen met je keuze.

De juiste dakkapel kan een zolder compleet veranderen

Er is geen mooier licht dan daglicht. Hoe fijn zou het zijn als je ook op zolder vol in het licht staat? Dat kan met een dakkapel. Je haalt niet alleen veel licht binnen, maar je creëert ook ongelooflijk veel ruimte. Een dakkapel kan je zomaar een extra verdieping opleveren, waar je slaapkamers van kunt maken, een badkamer of hobbykamer. Niet alleen gunstig dus voor je wooncomfort, maar ook voor de waarde van je woning.

Dakkapel zonder vergunning
Een dakkapel is vaak zonder vergunning mogelijk. Ook als je bijvoorbeeld geen aanbouw mag plaatsen, kun je zo wel extra woonruimte creëeren.

Welke dakkapel kies je?
Dakkapellen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen, in kunststof en hout. Behalve bij het maken van die keuzes adviseren we je graag over je keuze in stijl van de dakkapel, buiten- en binnenafwerking en het type kozijnen. Wij kunnen je ondersteunen bij alle facetten: het vergunningstraject, demontage van het dak, afvoeren restmaterialen, montage en afwerking van dakkapellen.

Advies op maat

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je graag een persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar om je van a tot z te begeleiden op het moment dat jou het beste uit komt.

Offerte aanvragen

Alhoewel het lastig is om zonder op locatie langs te zijn geweest het project goed in te schatten, is het soms wel fijn vooraf een indicatie te hebben. We helpen je graag bij het opstellen van een eerste indicatie.