Deuren

Een deur is de entree naar je woning. Er is alleen zoveel keuze. Kunststof, aluminium of hout. Allemaal hebben ze hun voor- en nadelen. Wij staan klaar om je te helpen met je keuze.

Een deur is de entree naar je woning

Een deur geeft je huis uitstraling. Of het nu je voordeur, achterdeur, balkondeur of openslaande deur is. Elke deur is uniek en levert een belangrijke bijdrage aan het karakter van je woning. De keuze van het materiaal van de deur is bepalend. Een strakke, moderne aluminium deur geeft een totaal andere uitstraling dan een authentieke houten deur.

Veiligheid vereist
Behalve het materiaal speelt veiligheid een belangrijke rol bij deuren. Veiligheid vinden wij vanzelfsprekend en daarom geven we je graag advies over de beste sloten en andere inbraakpreventie voor deuren.

Welke deur kies je?
Dan blijft nu alleen nog de materiaalkeuze over; kies je voor kunststof, aluminium of houten deuren? We zetten graag de voordelen van de verschillende deuren voor je op een rij en staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Wij adviseren je graag welke deuren passen bij het karakter van je woning én bij je wensen.

Advies op maat

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je graag een persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar om je van a tot z te begeleiden op het moment dat jou het beste uit komt.

Offerte aanvragen

Alhoewel het lastig is om zonder op locatie langs te zijn geweest het project goed in te schatten, is het soms wel fijn vooraf een indicatie te hebben. We helpen je graag bij het opstellen van een eerste indicatie.